JOHOR BAHRU - Sehingga jam 3.30 petang ini sebanyak 11 sekolah di Segamat terpaksa ditutup membabitkan 1,041 murid susulan kejadian banjir di daerah itu yang berlaku akibat hujan tanpa henti sejak petang, semalam.
WASHINGTON DC - AMERIKA SYARIKAT. Seorang imam yang dijangka pada awalnya mahu menyampaikan seruan azan dalam satu majlis keagamaan bersama Presiden AS Donald Trump, mengubah niatnya.
BENTONG - Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Liow Tiong Lai hari ini, menyelar tindakan bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad kerana memainkan sentimen perkauman dalam projek pembangunan oleh kerajaan.
SHAH ALAM - Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini telah menahan empat individu termasuk seorang bergelar ‘Datuk’ daripada sebuah syarikat GLC kerana dipercayai telah menyalahgunakan kedudukan mereka untuk kepentingan sendiri.
GEORGETOWN - Selepas menyatakan keinginannya untuk bekerjasama dengan Pas dua hari lalu, kini Penasihat DAP, Lim Kit Siang bersedia untuk berjumpa MCA dan Gerakan bagi tujuan yang sama.
IKUTI KAMI DI:
© 2012 All Rights Reserved • Karangkraf Media Group
© 2012 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf