SENTIASA
BERHUBUNG
PR1M
5 Paling Hangat
GST
gempa bumi
  • Siasatan Jawatankuasa Kira-Kira Wang Negara (PAC) terhadap syarikat pembangunan strategik, 1Malaysia Development Berhad (1MDB) ditangguhkan buat sementara waktu sehingga Speaker Dewan Rakyat memutuskan pelantikan pengerusi PAC baharu.
  • Mengulas mengenai kebakaran di tingkat 10 bangunan Bukit Aman semalam, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, sisatan dikendalikan oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat.
  • Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar sedia berbincang dengan penganjur himpunan yang akan diadakan Sabtu ini.
Cover Hari Ini
Bancian Sinar

Tahukah anda mengenai pedofilia?

Lihat Keputusan


Biasiswa Karangkraf
Gara-gara tidak menjaga ucapan dan lidah, seseorang itu boleh tergelincir sehingga masuk ke jurang api neraka.
Jumaat lepas adalah Nuzul Quran – hari cuti umum di Kelantan, Pahang, Perak, Perlis, Pulau Pinang, Selangor dan Terengganu sahaja.
#
5 Pilihan Editor
SHAH ALAM - Tatkala di sana sini laporan mengenai penemuan serpihan badan pesawat di Pulau Reunion dikaitkan dengan MH370, anak perempuan ketua pramugara pesawat MH370, Maira Elizabeth Nari, memilih untuk berdiam diri daripada memberikan sebarang respons.
SHAH ALAM - Sekiranya serpihan badan pesawat yang dijumpai di Pulau Reunion, berhampiran Madagascar adalah milik pesawat MH370, ia akan menjadi bukti baharu bagi operasi carian pesawat tersebut.
DALAM keterujaan, hati berdebar di sepanjang perjalanan dari Kuala Lumpur ke Istanbul, Turki dalam misi menyampaikan bantuan pakaian musim sejuk kepada anak pelarian Syria di sana.
KUALA LUMPUR - Dahulu mereka bergadai nyawa menentang anasir komunis, tanpa mengira waktu dan tempat.
BERAPA agaknya nilai @ harga kabinet baharu? Tidak ada jawapan tepat. Sebenarnya tidak ada siapa berani atau berupaya untuk memberi harga yang paling munasabah. Sebab semuanya bergantung kepada beberapa perkara.
Lagi Kerjaya >>