Searching

Bahasa: Inggeris

Pengarah: Aneesh Chaganty    

Pelakon: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La

Genre: Thriller

Durasi: 98 minit

Klasifikasi: P13

Tayangan: 20 September 2018

Edaran: Sony Pictures Releasing Internantional

SEARCHING merupakan sebuah filem thriller yang mengisahkan tentang anak perempuan David Kim berusia 16 tahun, Margot, telah hilang.

Ketika siasatan polis tidak menunjukkan perkembangan yang positif, Kim mengambil keputusan untuk menggunakan laptop Margot untuk menghubungi rakan-rakannya.

Menerusi pendekatan itu, Kim berusaha mencari jawapan di mana Margot mungkin berada dengan menggunakan klu yang terdapat pada setiap foto dan video milik anak perempuannya itu.

Bagaimana Margor boleh hilang? Apakah sebenarnya yang berlaku kepada gadis ini? Dapatkan jawapannya dengan menonton Searching yang bakal berada di pawagam pada 20 September depan.

Bagi yang ingin menjadi antara penonton terawal menonton filem ini menerusi #WayangHibSinar, boleh menyertai peraduan di bawah ini.

PERADUAN

Menangi tiket percuma menonton filem Searching di #WayangHibSinar dengan menulis slogan menarik dan kreatif tentang filem ini.

Saya mahu menyertai #WayangHibSinar dan menjadi antara yang terawal menonton filem #Searching kerana:

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................…………………..

Lengkapkan slogan tersebut beserta info diri anda (Nama Penuh, No K/P, Alamat, No. Telefon) dan emel ke: hiburan.sinar@gmail.com (tarikh tutup: 17 September 2018)

INFO WAYANG HIBSINAR – SEARCHING

Tarikh: 19 September 2018 (Rabu)

Masa: 8.30 Malam

Lokasi: TGV 1 Utama

**Hanya 50 penyertaan terpantas dengan slogan menarik sahaja akan dipilih sebagai pemenang dan dihubungi Sinar Harian.Peraduan Wayang HibSinar -  Searching