SEMALAM kecoh kononnya dua sahabat baik penyanyi dangdut  bergaduh di parking kereta.

Rupa-rupanya itu hanya gimik mereka.

Tulis Ifa Raziah di Facebook dan Instagramnya;

"HAHA...JOM KITA TENGOK VIDEO NI DAPAT BERAPA JUTA VIEWS PULAK?

"Kalau benda tak elok, sekejap jer naik views, kalau video elok...tak ada orang nak tengok!!!...

"Kepada Timbalan saya dlm @bintangdangdutmalaysia Sheeda, walaupun kadang-kadang kita berbeza pendapat, persahabatan kita akan kekal hingga ke akhir hayat!

"Aku dengan ikhlas hati memohon maaf atas keterlanjuran kata atau segala yg berlaku sepanjang persahabatan kita..

Love You Sheeda @sheedadangdutofficial

Sebelum itu Sheeda turut memuat naik video mereka selepas lakonan tersebut.

Jelas Sheeda pula;

"Memang kami dah lama tidak bertegur sapa sebelum ini tapi kami sudah pun berdamai. Kami hanya bergurau jadi korang semua jangan nak serious sangat ok dan dengan hashtag

#akakakakgurauje

Ok nampaknya berjaya lakonan dua diva ini.