KOTA BELUD - Kerajaan Pusat tidak pernah gagal dalam membawa pembangunan ke Sabah dan Sarawak sejak pembentukan Malaysia pada 16 September 1963, kata Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak.

Salleh berkata Sabah dan Sarawak tetap mendapat keistimewaan sama seperti dinikmati negeri-negeri lain di Semenanjung.

 

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KOTA KINABALU - Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak berkata kestabilan negara, peluang pembangunan menyeluruh dan memastikan masa depan negara terus dalam keadaan baik merupakan tiga perkara yang perlu diberi pertimbangan semasa memilih kerajaan.
  • KOTA KINABALU - Bendahari Umno, Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak mengingatkan anggota parti supaya terus komited berjuang untuk parti.
  • KOTA BELUD - Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak berkata rakyat di Sabah perlu memberi mandat kepada kerajaan Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) nanti berikutan kejayaannya membawa kestabilan dan kesejahteraan kepada rakyat.
  • KOTA BELUD - Institusi pengajian tinggi (IPT), termasuk IPT awam, perlu merujuk kepada kerajaan Sabah jika mempunyai rancangan untuk membuat sebarang kajian di negeri ini.