KOTA BELUD - Kerajaan Pusat tidak pernah gagal dalam membawa pembangunan ke Sabah dan Sarawak sejak pembentukan Malaysia pada 16 September 1963, kata Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak.

Salleh berkata Sabah dan Sarawak tetap mendapat keistimewaan sama seperti dinikmati negeri-negeri lain di Semenanjung.

 

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KOTA KINABALU - Bendahari Umno, Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak mengingatkan anggota parti supaya terus komited berjuang untuk parti.
  • KOTA BELUD - Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak berkata rakyat di Sabah perlu memberi mandat kepada kerajaan Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) nanti berikutan kejayaannya membawa kestabilan dan kesejahteraan kepada rakyat.
  • KOTA BELUD - Institusi pengajian tinggi (IPT), termasuk IPT awam, perlu merujuk kepada kerajaan Sabah jika mempunyai rancangan untuk membuat sebarang kajian di negeri ini.
  • KOTA BELUD - Masyarakat Ubian di negeri ini perlu melengkapkan diri dengan kemahiran bagi merebut peluang dan memanfaatkan potensi ekonomi sedia ada, kata Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.