KOTA KINABALU - Pejabat Ketua Menteri Sabah hari ini mengumumkan bahawa 4 September sebagai cuti umum bagi Sabah sebagai mengiktiraf prestasi cemerlang atlet Malaysia pada Sukan Sea yang baru berakhir.

Semalam, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak  mengumumkan 4 September sebagai cuti umum kerana menghargai pencapaian luar biasa Malaysia pada Sukan Sea ke-29.-Bernama

 
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KOTA KINABALU - Kerajaan negeri sentiasa memberi galakan dan sokongan terhadap penglibatan perkhidmatan awam di negeri ini dalam aktiviti sukan bagi memastikan kualiti kesihatan fizikal dan mental berada di tahap yang baik.
  • PAPAR - Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengingatkan ahli Umno dan seluruh rakyat Sabah agar tidak sesekali terpengaruh dengan cubaan pihak luar untuk 'memBrexit'kan' Sabah daripada gelanggang Umno dan BN.
  • KENINGAU - Kerajaan meluluskan RM8.3 juta sebagai pinjaman tabung modal pusingan kepada sembilan koperasi di Sabah sepanjang 2016, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Tan Sri Joseph Kurup.
  • SEMPORNA - Kerajaan negeri Sabah akan terus memacu kepesatan sektor pelancongan budaya dengan menjadikan perayaan budaya etnik kaum antara agenda dalam kalendar pelancongan negeri, kata Ketua Menteri, Datuk Seri Musa Aman.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.