IPOH - Tenaga Nasional Berhad (TNB) menyatakan kesediaan untuk membantu menjayakan setiap program yang dirancang persatuan media di negeri ini.

Pengurus Besar TNB Perak, Datuk Raja Abd Jalil Raja Zaid berkata, kesediaan itu sebagai kesinambungan kerjasama erat yang terjalin antara TNB dengan agensi media dalam penerbitan laporan berita sebelum ini.

"Selama ini media telah memberikan kerjasama yang baik dalam membantu TNB menyampaikan maklumat dan menangani apa juga isu  berkaitan jabatan ini.

"Atas dasar itu, kita terbuka memberikan sokongan kepada agensi media Perak sama ada dari segi peruntukan dana atau tajaan barangan," katanya pada majlis Berbuka Puasa TNB bersama Media Perak, hari ini.

Dalam majlis itu, beliau turut mengumumkan sumbangan sebanyak RM5,000 kepada Persatuan Pengamal Media Perak (PPMP) bagi pelaksanaan aktiviti sepanjang tahun ini.

Hadir sama, Pengerusi PPMP, Sayed Mohd Hesham Sayed Idris.

Antara program terdekat yang dirancang selepas Syawal bersama media Perak adalah pertandingan boling.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • BUKIT MINYAK - Seramai 20 asnaf dan fakir miskin diraikan sempena Program Kemasyarakatan TNB-Jom Masuk Kampung anjuran Stesen Jana Elektrik Gelugor Tenaga Nasional Berhad (TNB) yang diadakan di Masjid Tuan Haji Mohd Desa, di sini, semalam.
  • KUALA TERENGGANU - Bayaran royalti yang diterima kerajaan Terengganu hasil penggunaan air dan lesen takungan air oleh Tenaga Nasional Berhad (TNB) di Stesen Jana kuasa Sultan Mahmud (SJSM) di Hulu Terengganu dijangka akan terus meningkat.
  • KUANTAN - “Saya tak pernah mohon mana-mana meter untuk jalankan premis perniagaan di sini. Tapi saya hairan sudah dua kali terima surat daripada peguam Tenaga Nasional Berhad (TNB) untuk lunaskan tunggakan berjumlah ribuan ringgit,” kata seorang lelaki, Richard Heng Soon Hong, 27.
  • MARANG - Tahun ini menjadi lebih bermakna buat suami isteri warga emas apabila menerima bantuan membaiki rumah daripada Tenaga Nasional Berhad (TNB) menerusi Projek Mesra Rakyat (PMR) di Bukit Parit, di sini hari ini.
  • KUALA TERENGGANU - Tenaga Nasional Berhad (TNB) Terengganu komited dalam mengatasi masalah kecurian kelengkapan peralatan elektrik yang berlaku saban tahun dengan menggerakkan tenaga kerja secara menyeluruh.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.