SEREMBAN -  Sebuah papan iklan Pas di Kampung Sungai Jai, Lenggeng, di sini dipercayai dibakar oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Penasihat Majlis Tindakan Dun Lenggeng, Zulkefly Mohamad Omar berkata, papan iklan ‘Janji Pakatan Rakyat’ tersebut dipercayai dibakar tiga hari lalu berdasarkan maklumat salah seorang saksi.

“Tindakan ini jelas melihat betapa terdesak dan takutnya pihak tertentu terhadap janji Pakatan Rakyat menjelang Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13).

“Ini menunjukkan Pakatan Rakyat lebih awal kemukakan manifesto berbanding Barisan Nasional (BN). Ini terbukti kita telah bersedia untuk menunaikan janji negara berkebajikan kepada rakyat,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Berikutan kejadian itu, Timbalan Ketua Cawangan Pas Kampung Sungai Jai, Ibrahim Jalil membuat satu laporan polis di Balai Polis Lenggeng, semalam.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • SEREMBAN - - Komen pedas Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shahrin atau lebih dikenali sebagai Che'GuBard di laman sosial Facebook baru-baru ini dianggap kurang wajar.
  • SEREMBAN - – Pengundi atas pagar yang dahulunya mencecah 30 hingga 40 peratus di sesuatu kawasan, kini lenyap dan mereka dilihat cenderung memilih Barisan Nasional (BN).
  • SEREMBAN - - Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Negeri Sembilan telah melantik seramai 9,978 petugas bagi mengendalikan proses Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) di negeri ini.
  • SEREMBAN - - Orang ramai di Negeri Sembilan tidak perlu bimbang untuk keluar mengundi pada Ahad ini (5 Mei) kerana keselamatan mereka dan ketenteraman awam adalah terjamin.
  • SEREMBAN - – Pertembungan sengit dijangka akan berlaku apabila dua nama besar dalam parti bertanding merebut kerusi Dun Labu pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) ini.